Tom Rutgers Music
/

Music and more.

 

Welkom op mijn website!


Introductie:

Als klein jongetje wist ik al dat ik drummer/slagwerker wilde worden, na jaren lang op les te hebben gezeten en in vele jeugdorkesten en bandjes gespeeld te hebben werd ik toegelaten op het conservatorium.

Na het afronden van mijn opleiding als pop/sessie musicus aan het conservatorium in Haarlem onder Mark Eshuis en een Masterstudie in Jazz Drums onder Joost Kesselaar en André Groen ben ik nu actief als sessiedrummer, slagwerker en heb ik mijn eigen drumschool in Sint Pancras. Op deze site kunt u van alles vinden over mij, de projecten waar ik in speel en mijn lespraktijk. Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.


Met vriendelijke groet,

Tom Rutgers


Projecten:

Naast mijn werk als sessiemuzikant ben ik als vast bandlid betrokken bij de volgende projecten:


- Coverband Almost Famous Volendam (Drums)

- 90's tributeband De Buurtjongens (Drums)

- Coverband The Four Blind Princess (Drums)

- Diverse projecten voor VOF Strijklicht/L'orchestra particolare (Drums & Slagwerk)

- Coverband Strike II (Drums)


 

Lespraktijk:


In mijn studio in Sint Pancras bied ik drum- en slagwerklessen aan. Deze zijn mogelijk in individuele of duovorm (drums). Percussieles is ook in groepsverband mogelijk.

De lessen vinden wekelijks plaats en duren een half uur.

Het tarief voor de lessen is €15,- per half uur, deze worden in van te voren afgesproken termijnen gefactureerd.

Naast mijn privé praktijk ben ik ook verbonden aan CMV Dindua in Enkhuizen en Slagwerkgroep Afslag 9 en muziekschool Moz-Art in Zevenhuizen.


Voor meer informatie over drumles op 1 van deze locatie of het boeken van een proefles kunt u gebruik maken van het contactformulier.


Cajon:

Bij drumschool Tom Rutgers word nu ook een introductiecursus Cajon aangeboden. Deze cursus bestaat uit 10 lessen en gaat uit van een beginnersniveau en werken we aan techniek en de skills om na de cursus zelfstandig of met andere muzikanten te kunnen spelen.
Media:


Klik Hier voor een aantal live opnames!